Më mbaj mend (për 1 muaj)

Fan Noli - Hymni I Flamurit

Foto katrore

ME SKENDERBEN U LAVDËROVE
DHE NË FURTUNË I FUNDMI U SHOVE
ME MALON PRAPË LART VRAPOVE
YLL I PAVDEKUR PËR LIRI

Format Story