Më mbaj mend (për 1 muaj)

Besa - Ti Je Festa Ime

Foto katrore

Dhe mes njerëzve po shikoj
Një mijë drita që ndricojnë
Më sjellin tek ti
Po je vetem ti
Që festat pranë mi sjellë

Format Story