Më mbaj mend (për 1 muaj)

Besa - Tatuazh Në Zemër

Foto katrore

Unë për ty e fal dhe jetën
Se ti je tatuazh në zemër
Je i vetmi që unë kam
Forca që më mban
Në shpirt si një titan

Format Story