Më mbaj mend (për 1 muaj)

Mitrush Kuteli - Thënie

Foto katrore

Thjeshtësia dhe
natyrshmëria janë
shumë herë veshja e
vetme e një mendimi
të thellë që mbetet
brez pas brezi.

Format Story