Më mbaj mend (për 1 muaj)

Tv Klan - Eja Me Mua!

Foto katrore

Dhe dëshirat tona
nëpër degë pemësh
t’i zbulojmë
Në çdo dritë që ndizet
ne edhe më shumë
do të besojmë

Format Story