Më mbaj mend (për 1 muaj)

Arben Dreshaj - Nëna E Babai

Foto katrore

Nëna, emri pa sinonim
Që eklipson gjithësinë
Të bjen dhe të mbanë në jetë
Për ty jeton
edhe është gati të vdesë

Format Story