Më mbaj mend (për 1 muaj)

Enis Bytyqi - Ti!

Foto katrore

Një pjesë të jetës
ti ma more
Dhe kurrë nuk ma ktheve
Sa më larg shkoj
Ty më shumë t'mendoj
Po zemrën ma theve

Format Story