Më mbaj mend (për 1 muaj)

Flori - Gjithmonë Do Të Jem Me Ty

Foto katrore

Ti më plotëson
Je gjithçka që unë kërkoj
Të ndiej ty më pranë
Sa herë vetmia më pushton
Afrohesh ngadalë
Dhe nga gjumi ti më zgjon

Format Story