Më mbaj mend (për 1 muaj)

Ero - Ma Vodhe

Foto katrore

Ti ma vodhe zemrën time
M'dhe premtime
Që për ty s'kanë vlerë
Unë të dua dhe të fala jeta ime
Moj dritë për sytë e mi

Format Story