Më mbaj mend (për 1 muaj)

Adelina Mamaqi - Kosova

Foto katrore

Plagë e thellë e zemrës
Je për secilin shqiptar
Lutja e fundit e mbëmjes
Dhe në agim lutja e parë

Format Story