Më mbaj mend (për 1 muaj)

Fan Noli - Hymni I Flamurit

Foto katrore

O flamur gjake o flamure shkabe
O vend e vater o nene e babe
Lagur me lot djegut me flage
Flamur i kuq flamur i zi
Me skenderbene u lavderove
Dhe ne furtum i funtmi u shenove

Format Story