Më mbaj mend (për 1 muaj)

Nexhmije Pagarusha - Baresha

Foto katrore

Hej kam rrit shtatin
ndër këto male
Bashkë me qingja e me dele
Dhe bylbylat ndër zabele
Mbas kumones lojë e gëzime
Si shqiponja ime

Format Story