Më mbaj mend (për 1 muaj)

Fan Noli - Rrent, Or Marathonomak

Foto katrore

Rent kudo, dyke bërtitur,
Nëpër shekuj faqe-ndritur,
Se i vogli shtrin viganin
Dhe i shtypuri tiranin,
Veç e tok,
Tok, or Marathonomak

Format Story