Më mbaj mend (për 1 muaj)

Fan Noli - Anës Lumenjve

Foto katrore

anës dritës i paparë,
pranë sofrës i pangrënë,
pranë dijes i panxënë,
lakuriq dhe i dregosur,
trup e shpirt i sakatosur.

Format Story