Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Petro Nini Luarasi - Kunder Mallkimit Te Gjuhes Shqipe

Foto katrore

Si shqiptarë që jemi
Shqip ne duhet të mësojmë
Dhe Zotin, të drejtë kemi,
Ne gjuhën shqipe ta lëvdojmë.

Format Story