Më mbaj mend (për 1 muaj)

Kenge Per Femije - Mesuesja Jone

Foto katrore

Mirësia nuk ka skaj
Mjalëton dëshirat tona
Na rrit shpresën fjala e saj
Si rrit krahët dhe shqiponja

Format Story