Më mbaj mend (për 1 muaj)

Dritero Agolli - Heshtja

Foto katrore

Cigarja u dogj gjer në fund
Mbi tryezë gjumi më mori
Në xham era perdet i tund
Dhe hesht koridori

Format Story