Teksti Origjinal

I am sailing, I am sailing
Far away, across the sea
I am sailing, stormy waters
To be near you, to be free

I am flying, I am flying
Like a bird, across the sky
I am flying, passing high clouds
To be near you, to be free

Can you hear me? Can you hear me?
Through the dark night, far away
I am dying, forever trying
To be with you, who can say?

We are sailing, we are sailing
Far away, across the sea
We are sailing, stormy waters
To be near you, to be free
To be near you, to be free
To be near you, to be free
To be near you, to be free
To be near you, to be free

I am flying, I am flying
Like a bird, across the sky
I am flying, passing high clouds
To be near you, to be free

Oh lord, to be near you
To be free
Can you hear me?
Can you hear me?
Through the dark night
Far away
I am dying, forever trying
To be with you, who can say
To be with you, who can say

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021