Teksti Origjinal

Kur këndova dhe vallzova
Të gjithë zemrat I trazova
Asnjeri rehat unë fare nuk e lashë.

U vesha u zbukurova
Të gjithë djemtë e ri tërbova
Sa zili me pati mu secila vajzë

Unë jam puro shqiptare
Me mua jo s'të ecën fare
Nëse me ty dashurohem
Kujdes do të rebelohem

Unë jam puro shqiptare
Me mua jo s'të ecën fare
Po t'u ngjita bukurosh
Ti do të kapituilosh

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020