Teksti Origjinal

E bukur vjen ti moj pranvere
Ne vendin tim miresevjen gjithmone.
E diela parkun plot me zera
Plot me ngjyra e gjalleron.

O fluturo gezim' i moshes horizonteve
Ti, kudo
Kenge e zemres fluturo.

Moj pranvere e bukura
Lule plot qendisura.
Ti je stine e zemrave
Ke driten tone, blerimin tone ti ke
O moj pranvere.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020