Teksti Origjinal

Кога ме прашува, некој за тебе кажувам
незнам и несакам за неа јас да знам.
Луѓето успеват лесно да ги излажам
но срцево не можам тоа не ми верува.
Никогаш не сум молел јас
на колена не сум клекнувал.
Но еве ме сега пред тебе,
еве те молам врати се. (x2)
Кога ќе помислам, успеав да ја преболам
како заинат некој ми те спомнува.
Tогаш e најтешко солзите да се сокријат
дека те сакам уште ме издаваат.
Никогаш не сум молел јас
на колена не сум клекнувал.
Но еве ме сега пред тебе,
еве те молам врати се. (x2)
Верувај немам никого јас на овој свет
верувај ти си ми се!
Верувај стојам пред тебе те молам врати се
верувај ти си ми се!
Никогаш не сум молел јас
на колена не сум клекнувал.
Но еве ме сега пред тебе,
еве те молам врати се. (x2)

-----------

Koga me prashuva nekoj za tebe kazuvam
neznam i nesakam za nea jas da znam
llugjeto uspevam lesno e da gi izllazam
no srcevo nemozam toa ne mi veruva

ref:(2)
Nikogash ne sum molell jas
na kolena ne sum kleknuvall
no eve me sega pred tebe
eve te molam vrati se

Koga ke pomisllam
uspeav da ja prebollam
kako za inat nekoj mi te spomnuva
togash e najteshko
sollzite da se sokrijat
deka te sakam ushte
me izdavaat

ref:(2)
Veruvaj
nemam nikogo jas na ovoj svet
veruvaj ti si mi se
veruvaj
stojam pred tebe
te molam vrati se
veruvaj ti si mi se
ref:...

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020