Teksti Origjinal

"Shqiperi o shkemb e gure
Vritesh e pritesh per flamur
Ata hiq e ti ne vur
Keshtu ke qene qekure

Shqiperi balle sermaja
Permbi ty ç'i zu sevdja
Hoqe halle te medhaja
Flamuri maja me maja"

Shqiperi o shkemb e gure
Vrit e prite per flamur e
Ata hiq e ti ne vur
Keshtu ke qene qekure x2

Keshtu ke qene qekure
Gjoksin perballe stuhise

Ref...
Gjoksin perballe stuhise
Si ti lule e djalerise

Ngriti moj lule e djalerise

Shqiperi balle sermaja
Permbi ty u ra sevdja
Hoqe halle te medhaja
Flamurin maja me maja x2

Flamurin maja me maja
Gjoksin perballe stuhise

Ref...
Gjoksin perballe stuhise
Si ti lule e djalerise

Ngriti moj lule e djalerise

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020