Teksti Origjinal

Mos mendo se ty do te kerkoj
do te ngas pas ty dhe lutem
mos mendo se ty do te endroj
nuk kam koh dhe shum po ngutem

Ritmi qe me bene te qet
eshte ritem i gezuar
ti amo mos prit tet them
as ne shqip te dua

Per nje qik ndashuri jetova
veq nje qik lumturi kerkova
as nje qik te ty nuk e gjeta
tani shko ste dua jo jo jo

Mos menso se ty do te kerkoj
do te ngas pas ty dhe lutem
mos mendo se ty do te endroj
nuk kam koh dhe shum po ngutem

Ritmi qe me bene te qet
eshte ritem i gezuar
ti amo mos prit tet them
as ne shqip te dua

Per nje puthje buzet mu me treten
nje buzeqeshje nuk ma falje vetem
veq nje her sme thae te dua
qfar kerkon cdo gje ka mbaruar

Mos mendo se ty do te kerkoj
do te ngas pas ty dhe lutem
mos mendo se ty do te endroj
nuk kam koh dhe shum po ngutem

Ritmi qe me bene te qet
esht ritem i gezuar
ti amo mos prit tet them
as ne shqip te dua

mos mendo se ty do te kerkuj
do te ngas pas ty dhe lutem
mos mendo se ty do te endroj
nuk kam koh dhe shum po ngutem

Ritmi qe me bene te qet
eshte ritem i gezuar
ti amo mos prit tet them
as ne shqip te dua

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021