Teksti Origjinal

Kjo hardhia rrushit moj ballkon me ballkone
e kjo hardhia rrushit moj ballkon me ballkone
nusja djalit tone moj bukur nuserone
nuse e djalit tone moj bukur nuserone

E kur i flet i vjerri ben sikur sdegjon
e kur i flet i vjerri ben sikur sdegjon kur i flet e vjerra moj ben sikur sshikone
kur u flet e vjerra moj ben sikur sdegjon

kur i flet kunata moj nuk i behet vone
e kur i flet kunata moj nuk i behet vone
flet kur i flet i shoqi moj erdha si urdheron
e kur i flet i shoqi moj erdha si urdheron


do vish ti moj goce e vogel o do vish o me ne o do shkosh o me ne
ne kemi nje lum perpara valle a do te vish dot
valle a do te shkosh dot


Kjo hardhia rrushit moj ballkon me ballkone
e kjo hardhia rrushit moj ballkon me ballkone
nusja djalit tone moj bukur nuserone
nuse e djalit tone moj bukur nuserone

e peshke me hala une do te behem
lumin te kaloj
dhe me ju do te vi dhe me ju do te shkoj

do vish ti moj goce e vogel o do vish o me ne o do shkosh o me ne
ne kemi nje mal perpara valle a do te vish dot
valle a do te shkosh dot


e zog me krahe un do te behem malin te kaloj dhe me ju do te vi dhe me ju do te shkoj

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020