Teksti Origjinal

vaker to
vaker ne
ja verensa me ternace
sosim ma to
na pucel
ja verensa kaj venshe(2x)

reff:(2x)
ni kristina na pucela
ja verensa kaj veshe
mirollafi oj kerela
o mandi mange gilavela
o mandi mange gilavela

vemala vakele
ne ki kali kas mangel
teakali oj si le
ja verensa kaj venshe(2x)

reff:(2x)

ni kristina na pucela
ja verensa kaj veshe
mirollafi oj kerela
o mandi mange gilavela
o mandi mange gilavela

jauuleleleleele

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020