Teksti Origjinal

sikur te ktheheshim dhe te shikonim
gjurmet qe i lam dikur
dhe ditet qe sdo te kthehem ne kurre
i kujtoj qastet qe kaluam
ishim tri te marre e te dashuruar
ednde pyes veten athua ku gabuam

ditet kaluan si disa qaste
dielli shume shpejt perendoj
diku pran shtepis sime qdo gje mbaroi
vitet kaluan si disa qaste
dielli shume shpejt perendoj
diku pran shtepis sime qdo gje mbaroi

diku pran shtepis sime
vitet kalojn ne nuk jemi aty
diku pran shtepis simee
agimet zbardhin me kujtimin per tyy

diku pran shtepis sime
ditet kalojn ne nuk jemi aty
diku pran shtepis sime
agimet zbardhin me kujtimin per tyy
uu me kujtimin per ty

sikur te ktheheshim dhe te shikonim
gjurmet qe i lam dikur
dhe ditet qe sdo te kthehem ne kurre
i kujtoj qastet qe kaluam
ishim tri te marre e te dashuruar
ednde pyes veten athua ku gabuam

ditet kaluan si disa qaste
dielli shume shpejt perendoj
diku pran shtepis sime qdo gje mbaroi
ditet kaluan si disa qaste
dielli shume shpejt perendoj
diku pran shtepis sime qdo gje mbaroi

diku pran shtepis sime
ditet kalojn ne nuk jemi aty
diku pran shtepis sime
agimet zbardhin me kujtimin per tyy
diku pran shtepis sime
ditet kalojn ne nuk jemi aty
diku pran shtepis sime
agimet zbardhin me kujtimin per tyy
uu me kujtimin per ty

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020