Teksti Origjinal

Erdha nga gurbeti si nje gurbetqar,
kerkova nje vajz qe zemren me ja fal.
Ishte rrastesi kur takova ty,
malli me ka ploj syri yt kur me shikoj.

ref.
Moj e Bukra e ksja ane falma zemren se shkrum bone.
Edhe pse jam Gurbetqar ta jap besen kam met mar. 2x

Erdha nga gurbeti si nje gurbetqar,
kerkova nje vajz qe zemren me ja fal.
Ish te rrastesi kur takova ty,
malli me ka ploj syri yt kur me shikoj.

ref.
Moj e Bukra e ksja ane falma zemren se shkrum bone.
Edhe pse jam Gurbetqar ta jap besen kam met mar. 2x

-

ref.
Moj e Bukra e ksja ore falma zemren se shkrum bone.
Edhe pse jam Gurbetqar ta jap besen kam met mar. 2x

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021