Teksti Origjinal

Oooh!
Rrushe mori rrushe
rushe n'kali tbardhe
vjen jarani ty met marre
hajde hajde
vjen jarani ty met marre

Oooh!
Rrushe mori rrushe
rushe n'kali t'zi
vjen jarani me t'pa ty e
hajde hajde
vjen jarani me t'pa ty e

Oooh!
Rrushe mori rrushe
rushe dil n'qarshije
vjen jarani me t'pa ty e
hajde hajde
vjen jarani me t'pa ty e

Oooh!
Rrushe mori rushe
rushe dil n'sokake
se na plase zemren n'barke
hajde hajde
se na plase zemren n'barke

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020