Teksti Origjinal

e laje ti moj goce laje
e shamine e beqarit e
e shtrydhe ti moj goce shtrydhe
e shamine e beqarit e
e digje digje digje ti mor'cuno
e shamine e beqarit e
e digje more cuno digje digje digje
shamine gjynahqarit e
shkrumoje ti mre'cuno shkrumoje
e shamine e beqarit e
shamine e gjynahqarit e

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020