Teksti Origjinal

Kolazh me muzikën e filmave: “Balonat”, “Lumë drite”, “Partizani i vogël Velo”, “Tomka dhe shkoët e tij” dhe “Beni ecën vetë”.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021