Teksti Origjinal

Kam shtëpinë me rrasa moj,
Kam shtëpinë me rrasa
O, bubu, ke plasa moj,
O, bubu, ke plasa.

Refreni:
Jarana moj jarane
Kamët me skerpina, moj
Gushën me temina

Kam shtëpinë e vogël, moj,
Kam shtëpinë e vogël.
S'kam ku sillem rrotull, moj,
S'kam ku sillen rrotull.

Refreni:
Jarnana moj jarnane
Kamët me skerpina, moj
Gushën me temina

Kam shtëpinë e madhe, moj,
Kam shtëpinë e madhe
Kam se ku hedh valle moj,
Kam se ku hedh valle

Refreni:
Jarana moj jarane
Kamët me skerpina, moj
Gushën me temina

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021