Teksti Origjinal

O qma ke gishtin
Vasho për unazë
O qma ke gishtin
Vasho për unaze

Qe besa djalo
Për unaze e kam e
Vallahi djalo
Zoti ma ka fale
Bilahi djalo
Nana ma ka dhane

Oh hiqmu Shero prej meje
Seç mi lujte ment o prej kreje

O qmi ke faqet
Vasho kuq si molla
O qmi ke faqet
Vasho kuq si molla

Qe besa djalo
Kuq si molla i kam-e
Vallahi djalo
Zoti mi ka fale
Bilahi djalo
Nana mi ka dhane

Oh hiqmu Shero prej meje
Seç mi lujte ment o prej kreje

O qma ke synin
Vasho rrush te zie
O qma ke synin
Vasho rrush te zie

Qe besa djalo
Rrush te zi e kam-e
Vallahi djalo
Zoti ma ka fale
Bilahi djalo
Nana ma ka dhane

O hajde Shero pranë meje
Seç mi lujte ment o prej kreje

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020