Teksti Origjinal

Gabimisht ne u takuam
Me nje shiqim u afruam
Ne të dy u dashuruam
Ahhh të du

Gabimisht ne u takuam
Me një shiqim u afruam
Ne të dy u dashuruam
Ahhh të du

Nuk më duhet pasuria
Nuk më duhet as vetmia
Mua m'duhet dashuria
Ahhh të du

ref..2x

Jetim unë kam mbet
Jetim në këtë jetë
Jetim der n'ahiret
Ahhh të du

Më than për ty se smë don
Një tjetër e dashuron
Kjo zemër tjetër s'pranon
Ahhh te du

Më than për ty se smë don
Një tjetër e dashuron
Kjo zemër tjetër s'pranon
Ahhh të du

Nuk më duhet pasuria
Nuk më duhet as vetmia
Mua m'duhet dashuria
Ahhh të du

ref..2x

Jetim unë kam mbet
Jetim në ketë jetë
Jetim der n'ahiret
Ahhh te du

Jetim un kam mbet
Jetim pa ty i shkret
Jetim der nahiret
Të dua te duaaaaaaa

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021