Teksti Origjinal

kqyrni shoqe
Qka ka rritur nana o e o

kqyrni shoqe
Qka ka rritur nana o e o

e ka belin
o per dy kollana o

e ka belin
o per dy kollana o

kqyrni shoqe
dimijat me pika o e o

kqyrni shoqe
dimijat me pika o e o

edhe sonte
o bajrak ner qika o e o

edhe sonte
o bajrak ner qika o

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020