Teksti Origjinal

Ooo kur e pash oj nane at djalin te shkolla...ooo at djalin te shkolla,o ja e mora nane ja desh u tranova..ooo ja desh u tranova.
O kur e pash oj nane at djalin n'qytete ooo...at djalin n'qytete.
o ja e mora nane ja desh me lan mente...ooo ja desh me lan mente.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020