Teksti Origjinal

juve ju kendoj shok e shoqe te mia qe pas malesh e lumenj diku larg jetoni edhe pse jeni larg ju nga prindërit tuaj gjuhën tonë te bukur ta mesoni

se do te vij nje dit kur ne atdhe do te kthehen ne nje shkoll te gjithë ne do të mesojm per nje dit te till ne te gjith po mundohemi kur se bashku do t'kendojme e vallezojm
e deri ateher te gjith le ta din

nuk i japim qeshjet nga fytyra gjithmon me vete librat do ti kemi per te kaluaren tone i dim te gjitha shqipe kemi lindur shqiptar do te jemi 2X

se do te vij nje dit kur ne atdhe do te kthehen ne nje shkoll te gjith ne do te mesojm per nje dit te till ne te gjith po mundohemi kur se bashku do t'kendojme e vallezojm

nuk i japim qeshjet nga fytyra gjithmon me vete librat do ti kemi per te kaluaren tone i dim te gjitha shqipe kemi lindur shqiptar do te jemi2x
shqipe kemi lindur shqiptar do te jemi2x

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021