Teksti Origjinal

Sonte jemi mbledhur të gjithë bashkë
gëzimin tonë, shokë të dashur të festojmë,
mbrëmja sonte qenka kaq e bukur
se mban ajo urimin tonë.

Desha në këtë mbrëmje të gëzuar
një këngë zemre unë të këndoj.

Ja dikush më sjell një lule,
dikush tjetër më buzëqesh,
shpejt u rrit kjo vajza jonë
si lule midis nesh.

Refreni:

Në mes njerëzve zemërmirë
që me prindërit janë përkrah,
rritëm shtatin ne fëmijët
në vepra të mëdha.

Sonte jemi mbledhur etj.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020