Teksti Origjinal

Sonte jemi ne lart ...
Heee .. heee .. hee
Ne lart ...

Hey , sonte pauzo (Stop)
ska dilema as numra në flet (Jo)
trupi në lëvizje për akull në krisje
je pika ime më e nxet .
Dj, please play,
gotat lart shkoj më
zotërinj e zonja
bashk , ne fluturojmë .

Reff:
Ne e bëjm si dim vet
toka ska gravitet
sonte jemi ne lart
ne e bëjm si dim vet
ti je pika ime e nxet
që më mban gjithon lart .

Heee .. heee .. hee
Ne lart ...

Hey , sonte pauzo
ska dilema as numra në flet
trupi në lëvizje për akull në krisje
je pika ime me e nxet .
Dj, please wait ,
gotat lart shkoj më
zotërinj e zonja
bashk , ne fluturojmë .

Reff:(2x)
Ne e bëjm si dim vet
toka ska gravitet
sonte jemi ne lart
ne e bëjm si dim vet
ti je pika ime e nxet
që më mban gjithon lart .

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021