Teksti Origjinal

Moj e mira
Oh ne dere te stanit o
Moj e mira
Oh ne dere te stanit o

A i ke pa
O mestet e djalit o
A i ke pa
O mestet e djalit o

I kam pa
E ikam qendis e o
I kam pa
E ikam qendis e o

Lule m'lule
O i kam hujdis e o
Lule m'lule
O i kam hujdis e o

Po kuven e
O qika me qiken o
Po kuven e
O qika me qiken o

Ty bre djal
O te raft ni pik e o
Ty bre djal o
te raft ni pik e o

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020