Teksti Origjinal

Cupe 16-te, vjete o imjeri une, nazet mi ke si nje grua eee...(2 here)

vdeksha, vdeksha, vdeksha per nazet e tua aman aman...(2 here)

apo duke patur pusin brenda n'oborr i mjeri cdeshe, qe m'erdhe ne krua....(2 here)

cdesheeee, cdesheee, cdeshe qe me erdhe ne kruaaa...eee(2 here)

aman,aman...

apo duke trongellitur gjymet i mjeri une isharet me jepje mua,

une erdha te ti merrja gjymet i mjeri une, gjoja me the nuk gatuaj ee...

vdeksha,vdeksha,vdeksha mbi duart e tua eee...(2 here)

aman aman.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020