Teksti Origjinal

KUJTOJ NJE KOHE QE KALOJ
KUJTOJ NJE KOHE PLOT TRISHTIM
SA VITE T'TRISHTUARA NDER MEND SJELL TANI
SA VITE T'TRISHTUARA,AJO KOHE QE SHKOI,QE SHKOI, QE SHKOI,QE SHKOI
TANI GEZIMI, HAREJA .....
DHE ETJA PER JETE ZEMRAT PUSHTOI
SI LISI QE GJETHE LESHON PERSERI
PERTRIHEM DHE VETE KENDOJ TANI
KENDOJ PER JETEN E RE,PER JETEN QE LULZOI
KENDOJ ,KENDOJ KENDOJ.....

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021