Teksti Origjinal

U jam një vlahe bukurë
Një vlahe penemene
Çë kam një miljë delietë
Dhe pesëqindë dhitë
Ulku të hai delietë
Çakau të hai dhitë
Nisem dhe vete në Janin
Vete n'oda të beut
Mirë e mirë
Mirserdhe vlahëzë !

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020