Teksti Origjinal

Një vajzë nje kopile, i thari u
Një vajzë nje kopilee, këtu ne gjitoni

ore ajo ma muarr mendin, i thari u
ajo ma muarr mendin dhe s'vete ne shtëpi

dërgova nje me natë, i thari une
dërgova nje me natë, një plakë në shtëpi

ore i tha, moj vajzë zane, i thari u
ore i tha, moj vajzë zane, pse nuk martone ti

i thari u = i ziu une, i shkreti une
martone = martohesh

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020