Teksti Origjinal

Muhamedi n'Meke lindi,popullin n'Islam e bindi
Predikimin aty filloi tere jeten ja kushtoj
Predikimin aty filloi tere jeten ja kushtoj

N'Bejtullah hajde te shkojm Qaben ne ta vizitojm
I uruar eshte aj vend Allahun duke permend
I uruar eshte aj vend Allahun duke permend

Medinen ta vizitoj Muhammedi ku jetoj
Ta shoh vendin jet ku ndrroj nje Fatiha tja kendoj
Ta shoh vendin jet ku ndrroj nje Fatiha tja kendoj

N'Bejtullah hajde te shkojm Qaben ne ta vizitojm
I uruar eshte aj vend Allahun duke permend
I uruar eshte aj vend Allahun duke permend

Flijo kurban per Allah n'Arafat te bejm dua
Safa merve te vrapojm ujin zemzem ta shijoj
Safa merve te vrapoj ujin zemzem ta shijoj

N'Bejtullah hajde te shkojm Qaben ne ta vizitojm
I uruar eshte aj vend Allahun duke permend
I uruar eshte aj vend Allahun duke permend

Edhe n'ket vit un sun shkova por te tjeret i percolla
O haxhi mçoni selam se per qaben zemra mqan
O haxhi mçoni selam se per qaben zemra mqan

N'Bejtullah hajde te shkojm Qaben ne ta vizitojm
I uruar eshte aj vend Allahun duke permend
I uruar eshte aj vend Allahun duke permend

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021