Teksti Origjinal

1.
Ka shum kohë që jemi nda,
M'ka mar malli shum me tpa,
Një minut ty të t'takoj,
E të t'them se tdashuroj.

Ka shum kohë që jemi nda,
M'ka mar malli shum me tpa,
Një minut ty të t'takoj,
E të t'them se tdashuroj.

Ref:
Një minut me ty të jem,
As më shum skisha kërku,
Veq njëher tët përqafoj,
E të t'them ende të du.

Një minut me ty të jem,
As më shum skisha kërku,
Veq njëher tët përqafoj,
E të t'them ende të du.

2.
Ka shum dit nuk jam i qet,
Nuk më zihet vendi vend,
Një minut ti të t'takoj
Dhe të t'them se më mungon.

Ka shum dit nuk jam i qet,
Nuk më zihet vendi vend,
Një minut ti të t'takoj
Dhe të t'them se më mungon.

Ref:
Një minut me ty të jem,
As më shum skisha kërku,
Veq njëher tët përqafoj,
E të t'them ende të du.

Një minut me ty të jem,
As më shum skisha kërku,
Veq njëher tët përqafoj,
E të t'them ende të du.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020