Teksti Origjinal

Mbulesa ime ti vlen sa tere bota
me ty ndahet e drejta dhe e kota
Jam lidhur perjetsisht
te jem me ty
deri diten kur ne varrin tim do te hy

Mbulesa ime ti vlen sa tere bota
me ty ndahet e drejta dhe e kota
Jam lidhur perjetsisht
te jem me ty
deri diten kur ne varrin tim do te hy

Perse me bisht syri nga bota shikohem
Perse vlerat e mira aspak s'nderohen
O ju njerez pse habitni qe mu pom shihni
jam Muslimane a vertet nuk me njihni

Mbulesa ime ti vlen sa tere bota
me ty ndahet e drejta dhe e kota
Jam lidhur perjetsisht
te jem me ty
deri diten kur ne varrin tim do te hy

Fjalet e botes mua nuk me demtojne
vetem tek Zoti vlerat qe mi shtojne
Andaj ket kuror qe kam
do ta mbaj nkok
se me te un e shfaq driten mbi tok

Mbulesa ime ti vlen sa tere bota
me ty ndahet e drejta dhe e kota
Jam lidhur perjetsisht
te jem me ty
deri diten kur ne varrin tim do te hy

O ju njerez nje fjal amanet ta mbani
per ju lutem cdo her qe theret Ezani
O Zot mos na privo
Nga drita jote
Dhe na bej krenar rruget e ksaj botee

Mbulesa ime ti vlen sa tere bota
me ty ndahet e drejta dhe e kota
Jam lidhur perjetsisht
te jem me ty
deri diten kur ne varrin tim do te hy

Mbulesa ime ti vlen sa tere bota
me ty ndahet e drejta dhe e kota
Jam lidhur perjetsisht
te jem me ty
deri diten kur ne varrin tim do te hy

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021