Teksti Origjinal

Kush eshte Kerim
Allah
Kush eshte Rrahman
Allah
Kush eshte Al-Manam

La Ilahe Ilallah
Muhameden Resulullah
Eshte vetem nje Allah
Pervec ti tjeter Ska

La Ilahe Ilallah
Muhameden Resulullah
Eshte vetem nje Allah
Pervec ti tjeter Ska

La Ilahe Ilallah
Muhameden Resulullah
La Ilahe Ilallah
Muhameden Resulullah

Allahu Ekber,Allahu Ekber
Allahu Ekber,Allahu Ekber

O meshirues,O i lavdishem
O i dashur,O krijues
O meshirues,O i lavdishem
O i dashur,O krijues

Je i vetem nuk ka dyshim
Je i lart Zoti ynë

La Ilahe Ilallah
Muhameden Resulullah
Eshte vetem nje Allah
Pervec ti tjeter Ska

La Ilahe Ilallah
Muhameden Resulullah
La Ilahe Ilallah
Muhameden Resulullah

Allahu Ekber,Allahu Ekber
Allahu Ekber,Allahu Ekber

Nket nat te mir
Nket nat te mir
Nket nat te mir
Nket nat te mir

Qendro me neve ResulAllah
Qendro me neve ResulAllah
Allah
Allah

Kush eshte El-Besir
Allah
Kush eshte El-Mexhid
Allah
Kush eshte El-Hamid

La Ilahe Ilallah
Muhameden Resulullah
Eshte vetem nje Allah
Pervec ti tjeter Ska

La Ilahe Ilallah
Muhameden Resulullah
Eshte vetem nje Allah
Pervec ti tjeter Ska

La Ilahe Ilallah
Muhameden Resulullah
La Ilahe Ilallah
Muhameden Resulullah

Allahu Ekber,Allahu Ekber
Allahu Ekber,Allahu Ekber

Ai eshte Rrahman
Ai eshte Rrahim
Ai eshte nje
Nuk ka dyshim

Ai eshte Rrahman
Ai eshte Rrahim
Ai eshte nje
Nuk ka dyshim

O i vetem Fuqiplot
Lesho meshir nket Bot

4x
La Ilahe Ilallah
Muhameden Resulullah
Eshte vetem nje Allah
Pervec ti tjeter Ska

4x
La Ilahe Ilallah
Muhameden Resulullah

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021