Teksti Origjinal

Just say my name
Come on
One more time e e..
Give me (x3)
Right now
Call me baby ..
Just say my name
I miss you baby
I miss you so
Can't wait to see you I'll never let you go
My heart is broken
My heart needs you and one more chance miss you so oo
Give me one more chance and one more time.. give me baby
Give me one more chance and call me now
Call me baby you
Tell me what I do oo
Just say my name e e e
Give me one more chance and one more time.. give me baby
Give me one more chance and call me now
Call me baby you
Tell me what I do oo
Just say my name e e e (x2)
Come on
Give me give give me right now
Call me baby call me baby
Lets try again
Lets try one more
Just you and me i will never let you go
My heart is broken
My heart needs you and one more chance miss you so oo
Give one more chance and one more time.. give me baby
Give me one more chance and call me now
Call me baby you
Tell me what I do oo
Just say my name e e e (x2)
Give me give me
Just just just just just say my name
Give one more chance and one more time.. give me baby
Give me one more chance and call me now
Call me baby you
Tell me what I do oo
Just say my name e e e (x2)

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020