Teksti Origjinal

(Albani)
Ty të sheh njëherë në njëmijë vjet
Ti je mrekulli e tetë mbi k'të planet
e kur të kam ty pranë
Gjaku neper vena rrjedh si një vullkan
Për ty botën e leviz
Një sekonde mbi buzën tënde më braktis
A nuk e shikon
Se ti je per mua një në një milion

Je i vetmi frymëzim që kam
Ti je nota ime e tetë në pentagram
A nuk shikon
Se ti je për mua një në një milion
Një në një milion,
Një në një milion

(Dr Mic)
ku do që je, ku do që jam
menen unë e kom të ty nonstop
s'ka lidhje sa tjera jon perreth meje une përvec teje tjetër nuk shoh
se ti jeee...
uji n'saharë, parajsa n'tokë
engjëll i bardhë, mrekulli e tetë n'ket botë
ti ma ndreq ditën, pa ty gjithcka esht e kot
ftyra jote o si lindja e diellit në mëngjes
zoni yt o kanga ma e mirë që kom n'vesh
e nese ti don at'here une ton jetën t'pres
se ti jeee...

(Albani)
Do të dua në çdo jetë
Je parajsa që më pret, se

Se ti je për mua qielli i tetë
Se ti je në tokë i teti kontinent
A nuk e shikon
se ti je për mua një në një milion

Një në një milion
Një në një milion
Një në një milion

(Dr Mic)
Se ti jeee...
Se n'ylber, ti je ngjyra jeme e tetë
Një si ti vjen vec një herë n'jetë
Se ti jeee..

(Albani)
Një në një milion

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020