Teksti Origjinal

qenke e mir me te vu ne bardak me te marr er nga pak nga pak qenke e mir me te vu ne bardak me te marr er nga pak nga pak anaj ninaj ninaj naj lulia erdh te na anaj ninaj ninaj naj lulia erdh te na qenke mir me te vu ne saksi me te marr er per bukuri qenke mir me te vu ne saksi me te marr er per bukuri ninaj ninaj naj lulia erdh te na ninaj ninaj naj lulia erdh te na qenke mir me te vu ne llokum me te marr er nga shum nga shum anaj ninaj naj lulia erdh te na qenke mir me te vu ne llokum me te marr er nga shum nga shum anaj ninaj naj lulia erdh te na

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020